Lexa 10 jaar

Al ruim 10 jaar doet lexa haar uiterste best om vrijgezellen dichter bij elkaar te brengen en wordt 10jaarlexa gezien als één van de beste (gratis) datingsites van Nederland. Het feit dat lexa al ruim 10 jaar bestaat, geeft aan dat ze kwaliteit leveren en goed zijn in het matchen van de vrijgezellen mannen en vrouwen. 10 jaar lexa heeft als doel om ervoor te zorgen dat de match wordt gemaakt tussen de vrijgezellen. Lexa geeft op hun eigen website aan dat zij zich erg focussen op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Om kwaliteit te kunnen waarborgen, is het monitoren van de leden een vereiste. Dit doet lexa al ruim 10 jaar actief en leden die niet actief zijn worden door de beheerders van lexa dan ook direct verwijderd.

Tot slot is het nog goed om te weten dat 80% van hun leden iemand heeft ontmoet en dat ongeveer 75% van de leden lexa aanbevelen bij hun vrienden of familie. Zoek je een serieuze date, dan staat dan gemiddeld 4-6 maanden voor. Geef jezelf dan ook de tijd om een persoon te leren kennen via de datingsite en spreek niet direct na elk leuk gesprek af. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet teleurgesteld wordt. Geef liefde de ruimte en tijd om haar werk te kunnen doen..

Schrijf je nu Gratis in bij 10 jaar lexa en ontmoet duizenden leuke vrijgezellen!

Gratis account
Bij lexa kan je geheel gratis een account aanmaken. Je kan dan zelf ervaren of de datingsite lexa je goed bevalt. Lexa vraagt van zijn leden alleen ‘wie zoek je’, ‘leeftijd’ en geboortedatum. Zodra jij jouw email hebt bevestigd, kan je direct beginnen met het invullen van jouw profiel. Vul jij zo volledig mogelijk je profiel in, dan wordt de kans op een match direct groter. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een snelle inschrijving te doen.

Zoek jouw date!
Ben je op zoek naar een leuke date, dan gaat dit heel erg eenvoudig bij datingsite lexa. Je kunt de leuke vrijgezellen selecteren op geslacht, haarkleur, geloof, hobby’s etc. Je stelt alles zo gemakkelijk in, dat je binnen een paar klikken met een leuke vrijgezel in contact komt.

Hoe kan ik zoal in contact komen?
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om via de gratis datingsite lexa in contact te komen met de andere leuke vrijgezellen. Naast de standaard berichten versturen, is het ook mogelijk om live met elkaar te chatten en kan je een video live chat doen. Dit zorgt ervoor dat het daten nog leuker wordt! Ben je nieuwsgierig wie zoal interesse heeft in jou, maar dit nog niet heeft laten weten.. Je kan bij een lidmaatschap ook dit soort opties aanvinken. Ben je zelf veel mobiel actief, dan kan je ook altijd mobiel inloggen. Lexa heeft een speciale mobiele app, zodat je nog eenvoudiger in contact kan blijven/komen met die ene leuke man/vrouw.

Lexa heeft een zeer actief bestand met veel vrijgezellen mannen en vrouwen, de vormgeving is aantrekkelijk en de mogelijkheden zijn zeer divers. Verhouding tussen man/vrouw ligt bij lexa ongeveer op 60% man en 40% vrouw en totaal heeft lexa een ledenbestand van ruim 2.3 miljoen vrijgezellen wereldwijd.

Schrijf je nu Gratis in bij 10 jaar lexa en ontmoet jouw droompartner!

Klik hier als je graag jouw account of profiel wilt verwijderen of abonnement wilt stopzetten/verwijderen

Slide 1Slide 2

Lexa #1

Gekozen tot beste website van 2012

Lexa mobiel

Chatten waar en wanneer je wilt

10 jaar lexa (85.71%) 21