50plusmatch | Datingsite voor senioren

Datingsite 50plusmatch zorgt ervoor dat mensen van dezelfde leeftijd elkaar ontmoeten. Doordat zij zich op één publiek richten, namelijk 50plussers, zorgt dit ervoor dat jij niet in contact komt met jeugdig volk. 50plusmatch is één van de grootste datingsites voor senioren en heeft in de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd. Mensen die rond hun vijftigste weer vrijgezel zijn, wat de reden ervan ook is, willen graag weer in contact komen met lotgenoten. Op deze datingsite vindt u absoluut leuke matches (dit zijn profielen die gekoppeld zijn aan uw profiel wensen) en een geschikte partner om gezellig mee te kletsen via de datingsite en bij een goede klik wellicht wel bij u in de buurt in een gezellige restaurant of kroeg.

Dé datingsite voor senioren

Op 50plusmatch kunt u eenvoudig inschrijven en rond kijken of er geschikte vrijgezellen mannen of vrouwen online zijn. Wanneer u zich gratis heeft ingeschreven, kunt u via de Gratis inschrijving gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

0 Laat weten wie u bent! Vul daarom altijd zo compleet mogelijk uw profiel in
0 Plaats foto’s van uzelf op uw profiel pagina (max. 5)
0 Laat via uw profiel weten waar u interesses liggen
0 Ga geheel Gratis op zoek naar andere leden
0 U kunt bij een match altijd Gratis de berichten van uw date lezen
0 Per dag kunt u 10 interesse berichten sturen (hiermee geeft u aan interesse te hebben in hem of haar)

Verdeling man/vrouw bij 50plusmatch
Voordat u zich inschrijft, is het wellicht mooi meegenomen om precies te weten wat u kunt verwachten qua verhouding man/vrouw. Op de website van 50plusmatch wordt continu aangegeven wat precies de verhouding is van man/vrouw. Dit kan daarom ook per dag verschillen, afhankelijk van het aantal leden dat die dag zich heeft aangemeld. Gezien het feit dat datingsite 50plusmatch één van de grootste datingsites voor senioren is, kan dit aantal iets afwijken van de verdeling die wij voor u hebben opgezocht. Op dit moment is de verdeling 58% man en 42% vrouw. Het opleidingsniveau bij datingsite 50plusmatch varieert enorm van mbo t/m universiteit . Het gaat bij hen vooral om de klik en eerst indruk en tijdens het gesprek met uw date, zult u vanzelf merken of er een groot verschil is qua opleidingsniveau.

50plusmatch = Overzichtelijk & vriendelijk!
De datingsite 50plusmatch heeft een zeer vriendelijk en overzichtelijk interface (systeem), waardoor u heel eenvoudig in contact kan komen met verschillende personen. Heeft u na enkele minuten uw profiel ingevuld, dan kunt u in contact komen met andere 50plussers door privé berichten te versturen naar elkaar. Ook helpt de zoekfunctie u om eenvoudig en snel in contact te komen met andere vrijgezellen mannen of vrouwen. Kort samen gevat.. Bent u 50plus en bent u op zoek naar een leuke date? Schrijf u dan nu gratis in bij 50plusmatch en start met daten!

Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
Naast het voordeel dat de datingsite overzichtelijk, eenvoudig te gebruiken en zeer gebruikersvriendelijk is. Worden alle profielen ook handmatig gecontroleerd. Dit om te voorkomen dat inactieve profielen te lang online blijven staan en worden nieuwe leden die kwade bedoelingen hebben direct van de datingsite afgegooid.

50plusmatch

Datingsite voor ouderen

Slide 1

50plusmatch.nl

Dé datingsite voor senioren

Datingsite 50plusmatch (90.00%) 18