Datehoroscoop

Datehoroscoop

Jouw datehoroscoop

De statistieken op social media laat er geen gras over groeien. Door jouw social gedrag kan er precies bepaald worden wat er gebeurd op relatiegebied in welke maand. En met een beetje hulp van de astrologie kunnen we zelfs nog meer bepalen. Zie hier, jouw datehoroscoop voor het gehele jaar. Herkenbaar?

´Na de grote eenzaamheid tijdens de kerst ben jij het in januari helemaal zat: jij gaat weer eens een date scoren! Je maakt een uitgebreid profiel aan op online datingsites en je vraagt die leuke collega om toch een keer samen een beschuitje te eten. En wat een dates zal jij hebben! Helaas is het niet allemaal zo leuk als het lijkt. Vaak besluit je toch maar subtiel mede te delen om vrienden te blijven. Maar ach, wat maakt het uit? Er zwemmen zóveel vissen in de zee.

Uiteindelijk lukt het jou om dat ene lekkertje vast te houden. Het kostte erg veel moeite, maar dan heb je ook wel wat. Let wel op als de sterren weer verschuiven. Schijn kan namelijk bedriegen: het geluk blijkt niet van lange duur. Je partner heeft twijfels en die komen sterk naar voren in de maand maart. Er wordt meer geruzied dan gelachen. Ga goed bij jezelf te raden wat jij wilt en waar jij voor open staat. Ga ook voor jezelf na wat voor karaktereigenschap je wil dat jouw partner vooral niet heeft. Misschien kom je er dan achter dat je toch iets langer moet gaan rondkijken, en daten, om die ene te vinden die écht bij je past.

En op het moment waarop je het niet meer had verwacht, loopt er iemand je leven binnen en steelt je hart op een manier waarvan jij weet: je kan niet meer terug. Alles gebeurt heel snel, maar op een heel prettige manier. Voor je het weet woon je samen en praten jullie uitgebreid over de toekomst. Je kijkt vaak naar je vrienden die nog steeds naar hun geluk zoeken op de online datingsites. Je vond die tijd leuk, maar wat ben jij blij dat je dat allemaal achter de rug hebt! En liefde kent uiteraard geen tijd: rond augustus gaat één van jullie op de knieën. Jouw zevende hemel kent geen grenzen meer!

Zodra de eerste blaadjes op de grond vallen, valt er ook een doek van jou af. De maan draait zo richting de zon dat ze jouw inzicht vergroot. En die inzicht is hard nodig. Want wat blijft er echt over als je uit de wolken op aarde terug beland? Het is weer hoog tijd om op jezelf te letten en tot inkeer te komen. December (nét voor kerst) zal een cruciaal moment zijn: ga je ermee door of niet?´

Benieuwd naar welke datingsite bij jou past? Maak nu gratis gebruik van onze datingsite vergelijker tool

Datehoroscoop (86.67%) 3

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>