Daten voor vrouwen

Daten voor vrouwen

Het nieuwe daten voor vrouwen: ken de regels
Vandaag de dag is daten voor vrouwen heel anders dan 50, 10 of zelfs 5 jaar geleden. De moderne technologie en de nieuwe rolverdeling tussen mannen en vrouwen hebben veel veranderd aan de manier waarop we elkaar ontmoeten, met elkaar flirten en daten. Dit betekent dat de datingadviezen van je moeder niet meer helemaal up-to-date zijn. Hieronder hebben we een lijst opgesteld van de belangrijkste moderne datingregels die iedere vrouw moet kennen. Met deze regels kan je iedere uitdaging van de hedendaagse “hofmakerij” aan, zowel online als offline.

Het nieuwe daten – regel 1: wees proactief
Jammer dames, maar lui achterover hangen en wachten op de prins op het witte paard werkt niet meer. Als je een man wilt vinden, zul je erop uit moeten en in actie moeten komen.

Het nieuwe daten – regel 2: denk globaal
Terwijl vrouwen vroeger alleen konden zoeken in hun directe omgeving, is nu de hele wereld je datingspeelveld. Vandaag de dag kun je je grote liefde vinden in een andere stad, een ander land of een ander werelddeel! Veel van de beste liefdesverhalen zijn verhalen over grensoverschrijdende liefdes!

Het nieuwe daten – regel 3: wees egoïstisch
In de “goede” oude tijd leerden vrouwen om hun wensen en verlangens op de tweede plaats te zetten en de wensen van hun man voor te laten gaan. Vandaag de dag weten we dat in een gelukkige relatie beide partners gelijk moeten zijn. Jouw dromen en verlangens zijn belangrijk en de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle relatie is dat een relatie je geeft wat je nodig hebt. Alleen dan kan je je partner ook gelukkig maken.

Het nieuwe daten – regel 4: heb seks
Een vrouw hoeft niet langer bang te zijn om voor slet uitgemaakt te worden als ze al tijdens een van de eerste dates besluit de lakens met haar date te delen. Je hoeft natuurlijk niet meteen op de eerste date al met een man het bed in te duiken, maar er is ook geen vaste regel die zegt dat het niet kan. Een onderzoek naar casual dating* liet zelfs zien dat bij 26% van de vrouwen met een vaste relatie de relatie ooit was begonnen als casual date.

Overzicht datingsites

*Internationaal C-Date Onderzoek 2012 – Casual dating, seks en relaties.

Daten voor vrouwen (82.67%) 15

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>