Dating tips voor mannen

Dating tips voor mannen

Veel mannen vinden het fijn om te lezen wat interessante dating tips zijn, zodat ze tijdens hun eerste date een goede indruk achter laten. Ook is het feitelijk dat vrouwen van nature beter zijn in het daten met de man, dan andersom. Dit komt vooral omdat vrouwen veel beter met hun gevoel overweg kunnen en veel meer bezig zijn met de date zelf. Hieronder een aantal tips voor jou, zodat jouw volgende date een succes wordt!

Voor de date – Voordat je naar jouw date gaat, moet je er op en top uitzien. Dit betekent niet dat jij je anders voor moet doen om indruk te maken, maar probeer er wel zo net mogelijk uit te zien. Poets je schoenen, strijk je kleding en kleed je fatsoenlijk. Op een eerste date aankomen met een trainingsbroek en zondagstrui is geen goed begin van de eerste date.

Tijdens de date – Je kan maar één keer een eerste indruk achter laten. Door dagelijks het nieuws bij te houden, zorg je ervoor dat je altijd leuke onderwerpen kan verzinnen tijdens de eerste date. Je laat hiermee zien dat jouw algemene ontwikkeling helemaal in orde is. Vrouwen zijn hiervan gecharmeerd en vinden dit over het algemeen ook erg belangrijk. Een man die niets te vertellen heeft, wordt vaak gezien als een ‘saai persoon’. Ook is het belangrijk dat je tijdens de eerste date niet direct over seks gaat praten en te veel alcohol gaat nuttigen. Blijf scherp, maar ontspan jezelf wel.. Dus een paar drankjes kan zeker geen kwaad, maar zorg er wel voor dat je scherp bent. Luister tijdens de gesprekken goed naar haar en toon interesse. Dit kan je doen door door te vragen of jouw mening erover te geven. Door de interactie aan te gaan, merk je sneller of zij voor jou de ‘ware’ kan zijn. Persoonlijk klik hebben is erg belangrijk en je komt er het snelst achter door het op te zoeken..

Na de date – Niet alleen de tips voor- en tijdens de date is belangrijk om te weten. Met de tips na de date zorg je ervoor dat er een tweede date komt. Probeer na de eerste date niet direct te veel van jezelf te laten horen. Stuur dezelfde avond een sms met jouw ervaring en probeer bij geen gehoor niet direct weer een bericht te sturen. Laat haar het initiatief nemen.

Extra tip: Wil je tijdens het uitgaan indruk maken op een vrouw. Dan behaal je het meeste succes als je dit doet door middel van een dansje. Indien je niet goed bent in dansen, ga dan op dansles en ontmoet direct een nieuwe groep mensen.

Hopelijk helpen bovenstaande tips jou om succesvol te daten. Wees vooral jezelf en neem de punten mee ter ondersteuning.

Op zoek naar een date? Wellicht dat lexa iets is voor jou?

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>