Datingsite Be2

Be2 is sinds 2004 één van de grootste datingsites in Europa. Be2 heeft als missie om mensen die bij elkaar passen, door middel van een paar vragen op een gepaste manier met elkaar in contact te brengen. Dit met als doel om ervoor te zorgen dat jij als single de geschikte partner vindt! Be2 een ledenbestand van ruim 29 miljoen verdeelt over meer dan 30 landen en 6 continenten. De datingsite Be2 geeft aan op hun eigen website dat elke dag +- 20.000 nieuwe leden zich inschrijven bij één van de grootste online datingsites. Be2.nl bewaakt haar ledenbestand door actief te monitoren of leden nog actief zijn. Dit zorgt ervoor dat jij actieve leden krijgt te zien en niet tegen en non actief persoon praat.

Hoe schrijf ik mij gratis in bij Be2?
Een veel voorkomende vraag is ‘Hoe schrijf ik mij gratis in bij Be2?’. Een begrijpelijk vraag, omdat je tenslotte jezelf niet elke dag bij gratis datingsites inschrijft. Het is daarom fijn om hierin ondersteuning te krijgen, zodat je precies weet hoe jij je in moet schrijven. Het inschrijven verloopt bij Be2 via een aantal stappen. Gratis datingsites vergelijken heeft als doel om jou hierbij te helpen, zodat je spoedig in contact kan komen met de leukste vrijgezellen.

Stap 1: Inschrijven gratis datingsite Be2
Je kan je eenvoudig gratis inschrijven via Be2.nl.  Geef jouw geslacht, voorkeur man of vrouw, gebruikersnaam,  emailadres en wachtwoord op en klik op doorgaan. Je bent nu een stap dichter bij om de leuke mannen of vrouwen te ontmoeten en wellicht jouw droompartner te vinden.

Stap 2: Doe de persoonlijkheidstest bij Be2
Om ervoor te zorgen dat er een goede match wordt gemaakt met andere vrijgezellen mannen of vrouwen, is het erg belangrijk om een goede persoonlijkheidstest te doen. Dit zorgt ervoor dat jouw interesses passen bij de andere vrijgezellen en jij alleen die personen ontmoet waar de kans het grootst is dat jullie een klik met elkaar krijgen. De Be2 persoonheidstest duurt +- 10 minuten en bestaat uit een paar korte vragen waarop jij zo spontaan mogelijk moet reageren. Aan de hand van de persoonheidstest wordt er gratis een match gemaakt met andere vrijgezellen. De vragen die worden gesteld zijn gericht op: uiterlijk, woonomgeving, werk, geloof, opleidingsniveau, soorten opleidingen, drink en rook gedrag, etnische afkomst en vragen als: ‘Heb je een huisdier?’ of ‘Ben je sportief?’.

Stap 3: Via de persoonlijkheidstest van Be2 wordt er een match gemaakt
Je hebt nu een persoonlijk profiel van jezelf gemaakt en dat is de basis van een goede match. Gratis datingsites Be2 zal vervolgens de profielen met elkaar matchen en mensen met elkaar in contact laten komen. Dit kan je doen door te reageren op de voorgestelde matches en contact te zoeken met hem of haar.

Zoals je leest is het zeer eenvoudig en kost het +/- 10 minuten van je tijd. Voordeel ervan is dat je daarna altijd gekoppeld wordt aan een leuk persoon die bij jouw profielschets past.

** Meld je nu geheel Gratis aan bij Be2 en ervaar het zelf! **

Extra informatie
Be2.nl Facebook
Be2.nl Twitter
Be2 Nederland Youtube 

Datingsite Be2 (61.67%) 12