Datingsite 50liefde.nl

50liefde.nl is een nieuwe datingsite voor senioren en heeft als doel om jou weer te laten lachen! Voor veel senioren is het lastig om nog in contact te komen met andere 50plussers. Daar waar je voorheen alleen 50plusmatch.nl had voor senioren, is er nu eindelijk nog een datingsite waar je eenvoudig in contact komt met andere senioren. Zoals de slogan al aangeeft ‘Nieuwe vrienden is nieuw plezier’ geeft heel duidelijk weer waar 50liefde.nl voor staat. Ontmoet weer andere mensen, bouw vriendschappen op of wordt weer verliefd.. Dit is allemaal mogelijk via 50liefde.nl. Wil je graag in contact komen met andere ouderen, schrijf je dan nu gratis in bij 50liefde.nl!

Via 50liefde.nl kom je eenvoudig in contact met duizenden vijftigplussers die net als jij op zoek zijn naar een leuk en vooral goed gesprek.  Maak makkelijk contact met andere leden en bouw een mooie vriendschap of relatie op. Daar waar veel datingsites veel geld vragen om in contact te komen met andere leden, geldt dit niet veel 50liefde.nl. Met het gratis account kan je berichten versturen en profielen bekijken. Vind je een leuk persoon, dan is het wel aan te raden om een betaald account te nemen. De kosten zijn namelijk erg laag en je kan met een betaald account net iets meer. Zo kan je niet alleen berichten versturen, maar ook de berichten lezen. Ook kan je meerdere foto’s van elkaar bekijken, zodat je toch net een iets beter beeld krijgt van hem of haar.

50liefde.nl is er voor miljoenen vijftig plussers

In Nederland wonen op dit moment 5 miljoen vrijgezellen vijftig plussers en door de vergrijzing groeit dit aantal. Het is dan ook niet gek dat er meer goede en betrouwbare senioren datingsites komt zoals 50liefde.nl. Niet alleen jongeren willen in contact komen met andere vrijgezellen, maar ook senioren. Daar waar een website als Lexa.nl zich voornamelijk focust op 25+ die willen daten, zien we dat datingsites als 50liefde zich niet alleen op daten focust, maar ook op gewoon leuk contact (vriendschappen!).

Daar waar je voorheen weinig in contact kwam met nieuwe mensen, is het tegenwoordig er makkelijk geworden. Daten via het internet is allang niet meer alleen voor de jongere generatie. Of je nu op zoek bent naar een leuke vriend of vriendin op vriendschappelijke basis of op zoek bent naar een nieuwe vlam, alles is mogelijk via datingsite www.50liefde.nl. Als goed is houdt niets u meer tegen om in contact te komen met andere leden. Inschrijven is eenvoudig, gratis en leuk om te doen! 

Belangrijk: Voor het gratis aanmelden heeft u een werkend e-mailadres nodig. Registreren kost u slechts een 2 a 3 minuutjes. Daarna kunt u beginnen met de zoektocht naar geschikte vrijgezelle dames of heren.

Hoe vergroot ik mijn kans op een date/vriendschap?

Inschrijven bij 50liefde.nl is gelukt, maar wat nu? Hoe vergroot ik nu mijn kans op een date of leuke nieuwe vriendschap? Zodra u zich heeft ingeschreven wil ik u het advies geven om u profiel zo compleet mogelijk te maken. Vul daarom u profiel zo uitgebreid mogelijk in, zodat andere leden weten wie u bent en waar u van houdt. Zo wordt de kans op een goede match flink groter! Nadat u uw profiel klaar heeft, is het de hoogste tijd om in contact te komen met andere leuke vijftigplussers. Door middel van het zoekfilter kunt u eenvoudig instellen waar u naar op zoek bent en zorgt 50liefde.nl ervoor dat er een goede match wordt gemaakt.

Kosten lidmaatschap 50liefde.nl

Zoals eerder aangegeven is inschrijven 100% gratis! Ook kunt u bij een gratis account een aantal functies gebruiken. Wil je van alle functies gebruik maken, dan moet u hiervoor betalen. Dit is heel erg normaal bij een betrouwbare en goede datingsite. Datingsites die zeggen dat alles 100% gratis is, zijn normaliter veel minder succesvol. Ook zij moeten geld verdienen en dat doen zij door middel van actief promoten van advertenties.  50liefde.nl heeft is in vergelijking met andere betrouwbare datingsites bepaald niet duur.

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk;

1. Premium lite: 3 maanden voor 24,99 euro per maand
2. Premium classic: 6 maanden voor 19,99 per maand
3. Premium comfort: 12 maanden voor 14,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

1. Onbeperkt matchgame spelen
2. Onzichtbaar surfen
3. Bezoekers van uw profiel bekijken

50liefde.nl app?

Datingsite 50liefde.nl heeft op dit moment geen dating app. Wel is de pagina mobiel goed te gebruiken. Er is namelijk een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten en eenvoudig chatten met andere lotgenoten.

Nadat de periode van uw gekozen Full Membership is afgelopen verlengt deze datingsite automatisch het Full Membership met 1 maand tot wederopzegging. Opzeggen is eenvoudig en via “instellingen” binnen uw profiel.

Functie Gratis account Full membership account
Foto’s bekijken ja, 1 foto ja, alle foto’s
Iemand je interesse kenbaar maken ja ja
Berichten ja, versturen ja, versturen én bekijken
Eigen foto(s) plaatsen ja (max. 5) ja (max. 5)
Profielen bekijken/ Zoekfunctie ja ja
Persoonlijkheidstest doen niet van toepassing niet van toepassing
Dating via GSM / App nvt nvt
Fotozappen beperkt onbeperkt
Profiel aanmaken basis uitgebreid
Matches zien ja ja

 

Datingsite 50liefde.nl (82.86%) 7