Datingsites voor Hoogopgeleiden

In Nederland zijn er slechts een aantal betrouwbare en serieuze datingsites voor hoogopgeleiden. Hieronder vind u een overzicht van de datingsites waar veel hoger opgeleiden aanwezig zijn en de kans dan ook zeer goed is dat je in contact komt met een leuke man of vrouw, die net als jij hoger opgeleide is en op zoek is naar leuk contact of een serieuze date.

Parship | Datingsite voor hoger opgeleiden

Datingsite Parship is absoluut de nummer 1 datingsite voor hoger opgeleiden singles. Parship heeft een actief leden bestand met hoger opgeleiden vrijgezellen mannen en vrouwen. Binnen Parship is service en duidelijkheid twee belangrijke elementen. Ze doen hun uiterste best om de leden zo goed mogelijk te matchen en daarom is het ook erg belangrijk dat je jouw profiel zo volledig mogelijk invult. Je vergroot hiermee namelijk de kans op een mooie date! Zodra je bent aangemeld en een aantal leuke matches hebt ontvangen, zal je merken dat je op dat moment over moet stappen naar een betaald lidmaatschap. Uiteindelijk geldt voor alles.. ‘Voor niets gaat de zon op!’ Wil je in contact komen met leuke singles en hem of haar beter leren kennen door middel van de chatfunctie, dan zal je over moeten stappen naar een betaald lidmaatschap. Parship is iets duurder dan een gemiddelde datingsite, maar je krijgt daarin tegen absoluut waar voor je geld. Wil je serieus daten met leuke hoger opgeleiden singles, meld je dan nu Gratis aan bij Parship!
Parship homepage

Schrijf je nu Gratis in bij Parship

E-matching | datingsite hoger opgeleiden

Een van de bekendste datingsite voor hoger opgeleiden is e-matching. Een positief punt aan e-matching is dat je direct kan reageren als iemand jou een bericht stuurt. Dit zorgt ervoor dat je niet direct een lidmaatschap hoeft te nemen om berichten te ontvangen. Elk lid kan nu bij e-matching een gratis passief lidmaatschap aangaan voor de duur van 16 weken. Je kunt dan reageren op elk bericht dat je ontvangt, maar niet zelf het initiatief nemen tot contact. Zo kan je eenvoudig met andere in contact komen, maar wil je meer uit het contact halen? Neem dan een lidmaatschap en kom in contact met leuke vrijgezellen mannen of vrouwen.

Schrijf je nu Gratis in bij e-matching

Match4me | datingsite hoger opgeleiden

Ben je op zoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden, dan is match4me één van de bekendste datingsite voor hoger opgeleiden. Samen met ematching domineren zij de markt en hebben zij het grootste actieve leden in hun bestand. Opvallend is dat match4me een meerderheid aan vrouwelijke leden heeft, dit is dan ook opmerkelijk te noemen voor een datingsite. Match4me is zeer openlijk in het tonen van haar statistieken. Zo geven zij op hun website aan dat 55% van de leden vrouw is en dat de leeftijden van de leden zeer breed zijn.

Schrijf je nu Gratis in bij Match4me
Slide 1

Datingsite Parship

Datingsite voor Hoogopgeleiden

 

Datingsites voor hoger opgeleiden (85.71%) 21