Datingsites voor homo’s en lesbiennes

Naast de overige niches als ‘datingsites voor hoger opgeleiden’, ‘datingsites voor 50plussers’ is er uiteraard ook een datingsites voor homo’s en lesbiennes. Al jaren lang is homoseksualiteit algemeen geaccepteerd in Nederland. Ondanks de acceptatie was er binnen de datingbranche nog weinig focus op. Maar sinds een paar jaar zijn er een online datingsites die zich richten op homo’s en lesbiennes. Ben jij op zoek naar een leuke man of vrouw en wil je ze graag ontmoeten in een omgeving waar iedereen homoseksueel is, dan kan ik je onderstaande datingsites aanraden!

Lexa | Als het om daten gaat

Sinds ongeveer een jaar is Lexa ook actief binnen de gaydating. De datingsite lexa is al ruim 10 jaar actief binnen de datingsite en hebben ontzettend veel ervaring met het koppelen van vrijgezellen. Schrijf je nu in bij Lexa en ontmoet andere homo’s of lesbiennes!

Schrijf je nu Gratis in bij Lexa voor hem Schrijf je nu Gratis in bij Lexa voor haar

GayParship| Voor hem en voor haar..
Ben je op zoek naar de ware, maar wil het niet lukken op algemene datingsites? Gayparship is een serieuze datingsite, met een enorm groot leden bestand. Op Gayparship vind je alleen vrijgezellen die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe geliefde. Wie daten er nu eigenlijk precies bij GayParship? Bij GayParship vind je gelijkgestemde hoog opgeleide single homo’s en lesbiennes. Ruim 76% van de leden heeft een opleiding op HBO – of WO-niveau. Ook kan ik jou vertellen dat 1 op de 3 leden een partner vindt bij GayParship. Dit komt voornamelijk door hun unieke matchingprincipe en het verleden heeft bewezen dat dit werkt! Ook nog een leuk feitje om te weten is dat op Gayparship singles tussen de 30 en 55 jaar zijn te vinden. Uiteraard zal je ook leden tegenkomen die jonger zijn of zelfs nog ouder, maar de grootste groep is tussen de 30 en 55 jaar.

Schrijf je nu Gratis in bij GayParship voor hem en haar
Girls.G-Dating

De datingsite Girls.G-Dating.nl is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Elke dag schrijven er gemiddeld 70 nieuwe deelnemers zich in op Girls.G-Dating.nl en zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor homoseksuele mensen. Schrijf je nu Gratis in en ontmoet duizenden interessante vrijgezellen vrouwen..


Schrijf je nu Gratis in bij Girl.G-dating

Datingsites voor gay (80.00%) 13