Een succesvolle date

Een succesvolle date

Succesvolle date gehad, en nu?

Het daadwerkelijk hebben van een succesvolle, eerste date is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je iemand nog nooit eerder hebt gezien, is het altijd afwachten hoe de eerste ontmoeting zal gaan uitpakken.

Was het een ontzettend succesvolle, eerste date? Dan krijg je direct te maken met het tweede obstakel: “Hoe nu verder?” Er zijn vele meningen over de manier van aanpakken en het geven van de juiste follow-up. Wij selecteerden voor jou de meest belangrijke.

Loop niet te hard van stapel
Uiteraard mag je hem duidelijk maken dat je een leuke avond hebt gehad en dat je hem graag nog een keertje zou willen zien, maar loop niet te hard van stapel. Ga niet direct bellen zodra je thuis bent en kom niet met zes nieuwe data waarop je hem weer wilt zien.

Sms’en
Uit het onderzoek LoveGeist is gebleken dat de meerderheid van de singles voorkeur geeft aan het versturen van een sms na afloop van een succesvolle date. Dit is prima. Hou het echter bij één berichtje, het liefst als antwoord op een berichtje wat hij jou eerst stuurt.

Hard-to-get?
Hier zijn de meningen nogal over verdeeld. De een zweert bij het navolgen van deze regels, de ander is van mening dat het spelen van hard-to-get alleen maar energie kost en verwarring schept. Ons advies: Wees duidelijk, maar niet te gretig. Je mag best laten weten dat je iemand leuk vindt, maar zorg dat je niet achter iemand aan loopt. Jongens blijven jagers.

 

Een succesvolle date (77.14%) 14

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>