Datingsite e-Matching

Datingsite e-Matching is één van de bekendste datingsite voor hoger opgeleiden. Heb je een HBO of universitaire opleiding gehad of aan het afronden, dan zit je goed bij e-Matching. De kans is dan ook groot dat je de naam e-Matching wel eens vaker hebt gehoord op radio en televisie. Datingsite voor hoger opgeleiden zorgt ervoor dat je niet in contact komt met vrijgezellen die een heel ander leven leiden. Bij datingsite e-Matching zal je een overvloed aan leuke, gezellige hoger opgeleiden mannen en vrouwen tegen komen. Ben je dus vrijgezel en wil je graag in contact komen met leuke hoger opgeleiden mensen, schrijf je dan nu gratis in!

Profiel aanmaken bij E-matching
Bij e-Matching is het heel erg eenvoudig om een profiel aan te maken en tevens Gratis! Datingsite e-Matching laat nieuwe leden niet direct toe. Zodra je een account hebt aangemaakt, wordt eerst gekeken naar je profiel en of je voldoet aan de eisen. Dit om ervoor te zorgen dat alleen hoger opgeleiden, die serieus een date willen vinden de site betreden. De beoordeling gebeurt altijd erg snel, waardoor je niet lang hoeft te wachten. De datingsite richt zich erg op kwaliteit en laat geen nep profielen toe of mensen die kwade bedoelingen hebben. Zo kan jij met een gerust hart op zoek naar die ene leuke man of vrouw.

Trosradar beoordeelt E-matching
Datingsite e-Matching wordt net als andere serieuze datingsites altijd goed onder de loep genomen. Zo heeft bijvoorbeeld niemand minder dan Tros Radar in het verleden een stevige blik geworpen richting de datingsite en werd als zeer goed beoordeeld. Ook sinds kort geldt er een keurmerk voor datingsites. Dit met als doel dat partijen die datingsites opzetten met nep profielen buiten schot te houden. Datingsite e-Matching staat voor betrouwbaarheid, hoger opgeleiden vrijgezellen en kwaliteit!

Inschrijven en soorten lidmaatschap
Inschrijven is geheel Gratis en bestaat uit slechts 4 stappen. Om toegang tot de site te krijgen is een voorwaarde om stap 1 af te ronden. Na afronding van stap 1 ontvang je een email met inloggegevens. Stap 2,3 en 4 kunnen direct worden gedaan, maar je kan dit ook op een later tijdstip doen. Ons advies is wel om dit direct te doen, omdat je er daarna niet meer naar om hoeft te kijken.

1. Registratie van persoonsgegevens en nickname
2. Omschrijving van wat voor iemand men zoekt
3. Omschrijving van de persoon zelf
4. Uploaden van foto’s

Gratis lidmaatschap bij e-Matching
Iedereen ontvangt  na inschrijving een gratis lidmaatschap. Een gratis lid (passief lid) kan hetzelfde als een actief lid, maar kan alleen niet zelf het initiatief nemen om in contact te komen met leden. Men kan wel kosteloos reageren op leden die jou hebben aangesproken (er geldt een max. van 5 berichten per dag). Om ervoor te zorgen dat er geen onnodig profielen online staan die eigenlijk inactief zijn. Bij weinig interactie of bij geen betaling van een lidmaatschap wordt het account na 16 weken automatisch verwijderd. Dit om ervoor te zorgen dat de datingsite wel naar behoren wordt gebruikt. Je zal als nieuw lid daarom ook merken dat je tegen een kleine betaling direct met leuke vrijgezellen in contact komt.

Tarieven lidmaatschap e-Matching
1 maand                         € 19,95
3 maanden (tip!)            € 49,95 (16% korting)
6 maanden                     € 79,9 (33% korting)
12 maanden                   € 129,95 ( 45% korting)

Gemiddeld vind iemand binnen 3 maanden een leuke date! Wij raden je dan ook aan om voor slechts € 49,95 een lidmaatschap af te nemen en direct goed van start te gaan.

Schrijf je nu Gratis in bij e-Matching!
Ben je ervan overtuigd dat e-Matching de datingsite is voor jou? Schrijf je dan nu Gratis in en ervaar zelf de kwaliteiten van een goede datingsite. Nadat jij je gratis hebt ingeschreven, kan je direct berichten versturen naar andere gebruikers, zodat je snel in contact komt met nieuwe leden. Alle nieuwe leden mogen na inschrijving 3 gratis berichten versturen naar vrijgezellen mannen of vrouwen.

Datingsite E-matching (87.00%) 20