Flirten op het strand

Flirten op het strand

Flirten op het strand

De eerste zomerse dagen hebben we inmiddels achter de rug. Het is heerlijk vertoeven aan de Nederlandse kust en de strandtenten draaien weer overuren.  Naast de vele gezinnen zijn er ook een hoop vrijgezellen die genieten van een dagje strand. Relaxen bij een leuke, hippe strandtent en met een koud biertje een beetje om je heen kijken naar alle badgasten. Perfect flirtmoment of liever even wachten? Hieronder lees je meer informatie over Flirten op het strand. Wat zijn nu precies de voor- en nadelen?

Voordelen
Het grote voordeel van flirten met iemand op het strand is dat je precies weet wat je in huis hebt. Je ziet direct of iemand een beetje gezond eet en veel sport of dat de persoon tegenover je een goeie studentenlevensstijl heeft inclusief veel gefrituurde snacks en bier. Ander voordeel is dat jullie je in een goeie setting begeven. Zon, strand, muziek en goed gezelschap zorgen voor een perfecte ambiance waardoor bijna iedereen vrolijk is en het leuk vindt om met mensen te kletsen. Start dus direct met flirten op het strand!

Nadelen
“Precies weten wat je in huis hebt” kan ook nadelig werken. Wanneer jij bijvoorbeeld die ontzettend knappe jongen spot maar je dan plots bedenkt dat je eigenlijk helemaal niet bikini-proof bent. Liever had je deze man in kledij ontmoet om hem vervolgens eerst met je humor en intelligentie te versieren. De rest van je lichaam komt dan later wel.

Je weet nu precies wanneer je juist wel of niet moet flirten op het strand.

Ons advies: zie jij op het strand een leuke single? Ga er op af! Zorg dat je in buurt staat en flirt een beetje. Mocht je je een beetje ongemakkelijk voelen dan doe gooi je vlug een shirtje of een jurkje over je bikini. Benieuwd naar welke online datingsite bij jou past? Gebruik nu Gratis de online datingsite vergelijker.

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>