Hoe ga je van daten naar een relatie?

Hoe ga je van daten naar een relatie?

Hoe ga je van daten naar een relatie?

Sommige mensen hebben moeite met daten, maar jij bent niet zo iemand. Jij hebt genoeg dates, je hebt geen moeite met het ontmoeten van nieuwe mensen, met flirten en met de eerste fases van iemand nieuw beter te leren kennen. Maar al dat daten schijnt nooit tot een relatie te leiden … klinkt dat bekend? Wil jij weten hoe daten kan leiden tot een relatie?

Het eerste wat je moet doen is goed voor jezelf nagaan wat je echt wilt. Wil je écht een relatie of pik je er onbewust die dates uit die toch nooit zullen uitlopen op een relatie? Er kunnen hiervoor verschillende redenen zijn: de ex waar je nog niet helemaal overheen bent, het ongelukkige huwelijk van je ouders dat je huiverig heeft gemaakt voor een vaste relatie of misschien wil je je helemaal nog niet binden. Eens je beseft dat iets je tegenhoudt en je weet wat dat precies is, kun je verder. Of je kiest er bewust voor om te blijven daten totdat je klaar bent voor een echte relatie, of je belooft jezelf om de kwesties die je tegenhouden op te lossen.

Als je heel erg zeker weet dat je werkelijk een relatie wilt, moet je je nog steeds afvragen wat de reden voor deze wens is. Wil je dat een date een relatie wordt, omdat al je vrienden een relatie hebben? Dat is de verkeerde reden! Is het omdat je ouders je graag zien settelen, trouwen en kinderen krijgen? Nog erger! Als je wilt dat een van je dates een relatie wordt, moet dat zijn omdat je het zelf wilt.

De beste manier om van daten naar een relatie te gaan, is door te daten met mensen die ook op zoek zijn naar een relatie. In plaats van iemand op te pikken in een bar of op een feest, kun je beter op een serieuze matchmaking site zoeken naar iemand die ook een serieuze relatie wil. Dan weet je tenminste, als het na een paar dates nog steeds goed gaat, dat er mogelijk een vaste relatie uitkomt. Je weet dat je op weg bent naar een relatie, wanneer je de juiste persoon ontmoet en je het liefst alleen nog maar met die persoon wilt daten voor de rest van je leven…

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>