Hoe verbeter ik mijn datingprofiel

Hoe verbeter ik mijn datingprofiel

Hoe verbeter  ik mijn datingprofiel

Ben je benieuwd hoe jij jouw datingsite profiel kan verbeteren? Bij online dating is het de kunst om de aandacht te trekken met je profiel. Naast het hebben van een foto moet ook de tekst andere singles aanspreken en uitnodigen tot een gesprek. Hoe beter jouw profiel eruit ziet, hoe meer kans je hebt op het vinden van een leuke date.

Profielfoto
Het hebben van een goede profielfoto is misschien wel het allerbelangrijkste. Uit intern onderzoek van datingsite Lexa.nl is gebleken dat een profiel met foto meer dan 8 keer vaker wordt bezocht. Kies een foto waar je duidelijk op staat, het liefst zonder andere mensen. Laat foto’s met een zonnebril achterwege, zo kunnen andere singles je niet duidelijk zien. Ook is een foto waar je lachend op staat een stuk aantrekkelijker dan een norse blik.

Uitnodigende tekst
Teksten als “Ik hou van een bourgondisch leven” en “Ik ga graag op vakantie” zijn een beetje afgezaagd. Bijna iedereen houdt namelijk van lekker eten en een leuke vakantie. Kies iets wat jouw persoonlijkheid meer omschrijft. Vertel bijvoorbeeld iets over jezelf of wat je graag doet. Maak je tekst niet te lang. Je kunt beter een klein, uitnodigend stukje tekst schrijven waardoor andere singles geprikkeld worden om je aan te spreken.

Naar waarheid invullen
Vul je profiel zoveel mogelijk naar waarheid in. Heb je bijvoorbeeld wat meer pondjes? Zet dan niet dat je slank bent. In jouw ogen staat dit misschien beter, maar uiteindelijk val je bij een echte ontmoeting door de mand. Eerlijkheid is heel belangrijk. Mocht je een leuke klik hebben met iemand, dan maken die paar pondjes echt niet uit.

Benieuwd welke datingsites het beste zijn om jezelf bij in te schrijven? Kijk dan eens bij onze beste top 3 datingsites van Nederland

Hoe verbeter ik mijn datingprofiel (70.00%) 8

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>