Hoe versier ik een vrouw?

Hoe versier ik een vrouw?

Hoe versier ik een vrouw is een veel voorkomende vraag bij veel vrijgezellen mannen. Je staat in een kroeg met een paar vrienden en je ziet daar een ontzettend leuk meisje staan. Wat nu? We zijn van nature niet allemaal casanova’s, dus tips zijn voor veel mannen dan ook van harte welkom. Om jou een handje te helpen, heb ik veel artikelen gelezen over ‘hoe versier ik een vrouw?’ en heb de meest interessante punten hieronder weergegeven. Met onderstaande tips moet het lukken om de volgende keer dat ene leuke meisje wel aan te spreken en samen een leuke avond te hebben.

Tip 1 – Laat merken dat je haar leuk vindt
Één van de moeilijkste maar belangrijkste tips is ‘Laat merken dat je haar leuk vindt’. Dit lijkt heel erg eenvoudig, maar veel mannen vinden dit juist het moeilijkste van alle obstakels.
Het woord obstakel is wil ik direct tackelen. Vaak is het enorm lastig om te laten merken dat je haar leuk vindt, dit komt omdat je bang bent om afgewezen te worden. Vrouwen vinden het interessant als een man zelfverzekerd is en op een niet opdringerige manier laten merken dat ze leuk is. Je kan dit bereiken door oogcontact te zoeken. Zodra het oogcontact is geweest, moet je, even grof gezegd, ballen tonen en op haar afstappen.

Tip 2 – Stap op haar af en stel open vragen
Het moeilijkste in het versieren van een vrouw is haar aandacht te krijgen en vast te houden. Door een actieve en spontane houding aan te nemen, zal je gemakkelijker in contact met haar komen. Je hebt oog contact gehad, je bent op haar afgestapt en hebt jezelf netjes voorgesteld. De volgende stap is interesse tonen in haar. Dit doe je door bijvoorbeeld de volgende vragen te stellen:
– Vraag waar ze vandaan komt en of ze hier vaker komt, zo niet.. waar kom je dan vandaan?
– Vraag met wie ze is en toon interesse in haar vriendengroep.. (maak een complimentje)
– Vraag wat ze in het dagelijks leven doet? Werk, sport en hobby’s
Met dit soort vragen kom je meer te weten over haar innerlijk en kan je een behoorlijke tijd gezellig met elkaar kletsen. Probeer ook zoveel mogelijk open vragen te stellen, dit zorgt ervoor dat het gesprek niet dood valt. Let wel op dat het niet een verhoor wordt, dus laat ook weten wat jij zoal doet en wat jouw interesses zijn.

Tip 3 –  Laat het niet bij een algemeen praatje
Je hebt een paar uur gezellig met haar gepraat, wat gedronken en een dansje gedaan.. Om ervoor te zorgen dat er een vervolg komt, is het belangrijk om actie te ondernemen.
Laat blijken dat je het erg gezellig vond en of je haar nummer mag hebben? Zodat jullie contact kunnen houden..

Tip4 – Hoe om te gaan met haar nummer?
Na een leuke avond en haar nummer gescoord te hebben is het heel erg belangrijk dat je op een goede manier met haar nummer omgaat. Laat op de avond zelf via een kort berichtje weten dat je het erg gezellig vond. Wacht op dat moment totdat zij het initiatief neemt door erop te reageren. Hoor je de volgende ochtend nog niks, wacht dan geduldig af. Door niet direct te smsen/whatsappen/emailen/bellen geef je aan dat je niet wanhopig bent en dat ook zij moeite moet doen. Vrouwen willen een man waar zij ook moeite in moeten steken, stel jezelf dan ook zelfverzekerd op en wacht op haar reactie.

Tip 5 – De eerste date (versiertips)
Je hebt nu een aantal dagen leuk contact en ze geeft aan dat ze je graag nog een keer wilt ontmoeten. Hieronder een aantal interessante tips die jou gaan helpen bij jouw eerste date!
– Spreek op een locatie af waar zij gemakkelijk kan komen
– Wees zelfverzekerd
– kijk haar in haar ogen aan als je met haar praat, haar borsten zijn NIET haar ogen!
– Wees een gentleman (houd de deur voor haar open, neem haar jas aan etc.)
– Ondanks dat de vrouw geëmancipeerd is, vinden veel vrouwen het wel netjes als de man voor de eerste date betaalt. Je merkt snel genoeg wanneer een vrouw niet zo is en graag haar eigen aandeel inbrengt. Maar ga er niet van te voren vanuit dat zij betaalt of 50/50 wordt.
–  Nadat je samen wat gegeten of gedronken hebt, loop dan nog samen een klein rondje. En zet haar netjes af bij haar auto, fiets, tram of trein.

 

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>