Je hebt een date en het regent

Je hebt een date en het regent

Je hebt een date en het regent, wat nu?

Er zijn weinig mensen echt groot van fan regen. Het regen vaak op tijden wanneer het totaal niet uitkomt en in Nederland regent het inmiddels vaker dan dat de zon schijnt. Wanneer thuis of op werk lekker droog zit is er weinig aan de hand, maar heb je ’s avonds een date en moet je het noodweer trotseren, dan heb je een probleem. Wij geven jou de beste tips om droog bij je date aan te komen.

Regenpak
Beschik je niet over een auto en is een taxi je te duur? Dan kun je natuurlijk de fiets pakken en jezelf in een regenpak hullen. Het is niet de meest charmante manier om op een date te verschijnen maar wel de meest goedkope. Zorg wel dat je wat eerder van huis vertrekt. Zo heb je nog wat extra tijd om het regenpak vlug in een hoek te proppen en je make-up bij te werken.

Openbaar vervoer
Je zit droog, het is relatief goedkoop en je kunt ook nog wat drinken tijdens je date. Toch heeft openbaar vervoer ook z’n nadelen. Zo moet vooraf goed plannen om te zorgen dat je niet te laat komt en let goed op tijdens de terug rit. Mocht je namelijk met de trein moeten, dan wil je de allerlaatste niet missen!

Taxi
Het kost iets meer, maar dan heb je ook wat. Een taxi die je ophaalt van je huis en je keurig naar de plek brengt waar jij en jouw date hebben afgesproken. Zorg wel dat je vooraf een taxi bestelt als het echt heel erg regent. Het kan zijn dat je eventjes moet wachten.

Laat je ophalen
Als hij een echte gentleman is, haalt hij je op. Het maakt niet uit of hij met zijn eigen auto komt voorrijden of met een taxi, het getuigd van hoffelijkheid dat hij je niet alleen laat gaan. En het is stiekem ook wel leuk wanneer hij moeite doet om je thuis op te halen.

Benieuwd naar welke online datingsite bij jou past? Gebruik nu Gratis de online datingsite vergelijker.

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>