Match4me – Nu 3 dagen Gratis full membership

Match4me – Nu 3 dagen Gratis full membership

Match4me, datingsite voor hoger opgeleiden, bestaat alweer ruim 10 jaar en wil dit graag met jou vieren. Al ruim 10 jaar koppelt Match4me hoger opgeleiden met elkaar en met succes! Wil jij ook graag in contact komen met duizenden hoger opgeleiden vrijgezellen? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ondanks dat jij je Gratis kan inschrijven bij Match4me, mag ik jou nu ook 3 dagen Gratis full membership aanbieden! Je kan dan 3 dagen lang gebruik maken van alle functionaliteiten. Hieronder zie je de voordelen van Full membership ten opzichte van een Gratis account.

Jouw mening telt!

Share:

One Comment Leave a comment »

  1. Mieke Keessen
    22/02/2013 · 00:07

    Ik maak graag gebruik van het aanbod voor een 3 dagen gratis full membership. Vriendelijke groeten, Mieke Keessen

    Reply »

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>