Meer informatie

Op gratis datingsites vergelijken vind je informatie over allerlei verschillende datingsites in Nederland. Maar nu kan het ook zo zijn dat jij je juist graag wilt uitschrijven of jouw abonnement wilt stopzetten. Ook hierover hebben wij van alle websites informatie bij elkaar verzameld, zodat jij dit niet meer hoeft te doen.

Account of profiel verwijderen
Heb je al een account/profiel, maar wil je hem juist verwijderen. Wij helpen je hier graag mee, zodat jij er 100% zeker van bent dat jouw profiel is verwijderd. Voor meer informatie hierover zie: account of profiel verwijderen

Lidmaatschap stopzetten
Je hebt een betaald lidmaatschap en je wilt deze graag stopzetten? Ik hoop dat jouw reden is dat jij een leuke date hebt gevonden en de lidmaatschap niet meer nodig is. Indien dit niet het geval is en jij jouw lidmaatschap wilt stopzetten omdat je niet tevreden bent met de datingsite, dan wil ik je adviseren om jezelf eens in te schrijven bij een andere datingsite. Het is namelijk niet gek dat jij bij één datingsite niet direct de ware vindt. Er zijn veel datingsites en wellicht is de ware juist actief op een andere datingsite!

Meer informatie over lidmaatschap verwijderen

Dating Blog
Ook schrijven wij vanuit eigen interesse leuke artikelen over datingsites en daten in het algemeen. Ben je benieuwd naar de artikelen, kijk dan eens rond in onze dating blog.

Meer informatie (100.00%) 1