Mijn date zoent slecht

Mijn date zoent slecht

Help, mijn date zoent verschrikkelijk
Het gebeurt heel erg vaak, je ontmoet eindelijk die ene leuke meid of jongen en dan blijkt ineens dat jouw date totaal niet kan zoenen. Alles lijkt te kloppen tijdens die ene date. Je bent zenuwachtig, je voelt een klik en toch blijkt ineens niet alles zo perfect te zijn. Nadat je een leuke avond hebt gehad en de avond afsluit, kwam dat ene moment aan bod. De zoen! De meeste dates eindigen op een positieve manier, maar het gebeurt helaas ook met regelmaat dat die ene leuke avond ineens een nachtmerrie blijkt te zijn.

Waar ging het mis?
Goed zoenen kan je oefenen, door het regelmatig te doen. Maar de perfecte zoen is uiteindelijk altijd een samenhangend geheel. Het gaat dus eigenlijk nog nergens mis, maar hij of zij heeft gewoon een andere manier qua zoenen. Daar waar de een heel langzaam zoent, met de lippen vooral zoent of juist als een wasmachine te keer gaat.. Het blijft uiteindelijk om een afstemming te gaan.

Zoentips
Het beste wat je kan doen ik proberen het initiatief over te nemen. Begin jouw manier van zoenen af te stemmen mijn die van jouw date. Langzaam zal je merken dat je een manier vindt om samen heerlijk te zoenen. Het is dus puur een kwestie van tijd en proberen het langzaam om te buigen naar een heerlijke zoen. Blijkt ook dan het iet te werken en stoor jij je enorm, dan is het misschien een teken dat jullie niet voor elkaar bestemd zijn. Maar wanneer jij jouw date echt leuk vindt, dan geldt er maar 1tip. Geef het de tijd en geniet van de leuke momenten.

Wil je meer lezen over zoentips? Of heb je liever een overzicht van de beste datingsites?

Jouw mening telt!

Share:

One Comment Leave a comment »

  1. Michelle Port
    21/02/2014 · 16:17

    Leuk stuk! Bedankt voor de tips en bemoedigende woorden :)

    Reply »

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>