Online flirten

Online flirten

Online flirten voor beginners

Flirten is een vak apart. Sommigen zijn er ontzettend goed in, anderen heb wat meer moeite om op een onopvallende manier te laten zien dat je wel interesse in iemand hebt. Je kunt op heel veel verschillende manieren met iemand flirten. Vaak werkt flirten in real life beter dan online aangezien lichaamstaal een erg belangrijke rol speelt. Maar wat nu als je online iemand hebt ontmoet die jij wel leuk vindt, hoe flirt je dan?

Creatief met taal
Je kunt natuurlijk direct zeggen waar het op staat, maar een klein beetje eromheen draaien is een stuk leuker. Hou het luchtig, geef toespelingen, wees snel. Gevatte opmerkingen werken vaak goed. Je kunt ontzettend creatief zijn met taal, dus ga er voor!

Complimentjes
Iedereen vindt het leuk om complimentjes te ontvangen dus deel ze uit! Doe dit alleen niet te vaak, want dan wordt het too much. Let er ook op wat je zegt. Een compliment als “wat een mooie borsten” kan bij vrouwen nog wel eens verkeerd vallen.

Afspreken
Is de spanning inmiddels opgebouwd? Spreek met elkaar af! Hoe leuk het voorspel van digitaal flirten ook is, een real life ontmoeting is vaak het allerleukst! Dan kun je direct zien of jullie in het echt net zo’n leuke klik hebben. Daarbij komt ook dat flirten in het echt nóg leuker en spannender is! En mochten je flirttechnieken goed vallen, dan leidt dit misschien wel tot de eerste kus!

Ben je op zoek naar een leuke date? Vergelijk dan hier alle Nederlandse online datingsites.

Online flirten (85.45%) 11

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>