Originele date

Originele date

Originele date

Je gaat binnenkort op date, maar je weet niet zo goed wat zoal leuk is om te doen? Wat is nu precies een originele date? Bij een eerste date wil je natuurlijk wel direct een goede indruk achterlaten. Nu kan je natuurlijk ontzettend veel leuke dingen doen, maar wat waarmee scoor je nu écht punten? Denk eens verder dan een kroegje, bioscoop of uit eten. Allen leuk om te doen, maar daarmee trek je niet de aandacht en zal je eerste date niet onvergetelijk worden.

Hier volgen een aantal suggesties voor een originele date.

Creatieve activiteiten | Originele date
Ben je beetje creatief en wil je echt een keer wat anders doen dan de standaard activiteiten? Ga dan eens samen met je date pottenbakken of chocolade maken. Het klinkt misschien wat vreemd, maar doordat je iets creatiefs doet, laat je heel erg goed zien dat jij verder denkt dan een kroeg, restaurant of bioscoop. Ook leer je elkaar beter kennen, doordat je gezamenlijk naar een einddoel werkt.

Sportieve activiteiten | Originele date
Ben je niet zo van het pottenbakken/chocolade maken? Dan is het wellicht leuk om eens wat sportiefs te doen met je date. Denk aan een klimmuur, schaatsbaan en kartbaan. Allen erg sportief en leuk om te doen. Nadat je klaar bent met het sportieve gedeelte, dan heb je daarna altijd voldoende gespreksstof om de date voort te zetten. Absoluut een geschikte sportactiviteit als je op zoek bent naar een originele date.

Romantische date | Originele date
Ben je meer de romanticus, dan kan je er uiteraard ook voor kiezen om eens samen uit eten te gaan in een leuk restaurantje. Let er wel op dat je dan iets kiest wat afwijkt van een normale restaurant. Bijvoorbeeld een restaurant dat gespecialiseerd is in het creëren van een ervaring.

Wat je uiteindelijk ook besluit te doen, het belangrijkste blijft de klik en die vind je op elke date!

Schrijf je nu gratis in bij datingsite Pepper!

Originele date (85.45%) 11

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>