Overzicht Datingsites

Hieronder zie je een overzicht van alle datingsites in Nederland, waarvan de doelgroep ‘iedereen’ is. Ze hebben allemaal één doelgroep voor ogen en dat zijn alle vrijgezellen in Nederland. Voor alle datingsites geldt een gratis inschrijving en kan je zeer eenvoudig in contact komen met Nederlandse vrijgezellen. Hieronder de meest betrouwbare en leukste datingsites van Nederland.

Datingsite Lexa | Grootste datingsite van Nederland

Home pagina LexaAl ruim 10 jaar doet Lexa haar uiterste best om vrijgezellen dichter bij elkaar te brengen en wordt Lexa gezien als één van de beste (gratis) datingsites van Nederland. Ontzettend veel vrijgezellen kregen de afgelopen 10 jaar dankzij Lexa een relatie. Het zal je dan dus ook niet verwonderen dat Lexa op dit moment één van de grootste en beste datingsites van Nederland is. . Datingsite Lexa geeft op hun eigen website aan dat zij zich erg focussen op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Om kwaliteit te kunnen waarborgen, is het monitoren van de leden een vereiste. Dit doet Lexa al ruim 10 jaar actief en leden die niet actief zijn worden dan ook direct verwijderd. Meer informatie over Lexa

Schrijf je nu Gratis in bij Lexa  (TIP)

Parship| De datingsite voor hoger opgeleiden

Parship homepageDatingsite Parship is één van de grootste datingsites in Europa. Parship heeft als doel om mensen die bij elkaar passen, door middel van een paar vragen op een gepaste manier met elkaar in contact te brengen. Dit met als doel om ervoor te zorgen dat jij als single de geschikte partner vindt! Parship een enorm groot ledenbestand verdeelt over meerdere landen. De datingsite Parship geeft aan op hun eigen website dat elke dag honderden nieuwe leden zich inschrijven bij één van de grootste online datingsites van Nederland. Datingsite Parship bewaakt haar ledenbestand door actief te monitoren of leden nog actief zijn. Dit zorgt ervoor dat jij actieve leden krijgt te zien en niet tegen en non actief persoon praat.

Schrijf je nu Gratis in bij Parship

Pepper | Love to date

Pepper homepageDatingsite Pepper heeft een unieke manier gevonden waarmee hun leden zichzelf kunnen onderscheiden. Bij Pepper kan elke vrijgezel door middel van een soort van mood board laten zien wat zij belangrijk vinden en wat hun interesses zijn. Je kan bij Pepper laten zien hoe je echt bent en dit verwerken in je eigen profiel pagina. Naast de leuke manier van jezelf presenteren, is Pepper voornamelijk uniek vanwege haar chatfunctie. Zo kan je één op één met leuke singles praten en worden er tijdens het gesprek leuke foto’s van elkaar naar elkaar toegestuurd. Heb je dus moeite om gesprekken aan te gaan, dan is Pepper echt geschikt voor jou! Doordat ze jouw favoriete foto’s naar jou match toesturen, heb je continu iets leuks om over te praten. Ben je meer een persoon die graag zoveel mogelijk mensen wilt spreken, dan is de ‘randomchat’ echt iets voor jou. Je chat op dat moment met iedereen die online is. Doordat de chatfunctie erg actief is, zal je ook sneller contact maken met een leuke man of vrouw.

Schrijf je nu Gratis in bij Pepper

Relatieplanet.nl | Stop met dromen, start met daten!

Relatieplanet homepageDatingsite Relatieplanet is ook één van de bekendste datingsite van Nederland. Ze zijn in 2002 van start gegaan en hebben na ruim 10 jaar een zeer goede naamsbekendheid opgebouwd. Daar waar de meeste datingsites ervoor hebben gekozen dat je bij het aanmaken van een profiel ook een persoonlijkheidstest moet doen, heeft Relatieplanet.nl ervoor gekozen om dit niet te doen. Ze hebben een zeer eenvoudige inschrijving en dat zorgt ervoor dat je snel opzoek kan gaan naar alle actieve vrijgezellen in Nederland. Meer informatie over Relatieplanet

Schrijf je nu Gratis in bij Relatieplanet

Slide 1Slide 2Slide 3Slide 4

Datingsite Lexa

Grootste datingsite van Nederland!

Datingsite Parship

Datingsite voor Hoogopgeleiden

Datingsite Pepper

Love to date!

Datingsite Relatieplanet

Stop met dromen, start met daten!

Datingsites algemeen (86.25%) 16