Profielfoto toevoegen op een datingsite

Profielfoto toevoegen op een datingsite

Profielfoto toevoegen op een datingsite
Het toevoegen van een profielfoto is één van de belangrijkste elementen om succes te hebben op een datingsite. Een profielfoto zorgt er namelijk voor dat jij gevonden wordt door een leuke man of vrouw. Doordat jij op de datingsite een profielfoto toe voegt, zal je merken dat je aantal potentiële dates omhoog schiet!

Plaats een sterke profielfoto
Je wilt gevonden worden, toch? Maar hoe zorg je er nu voor dat jij daadwerkelijk gevonden wordt op de datingsite waar jij je hebt ingeschreven? Dit bereik je door jouw foto zo in te zetten dat niemand meer om je heen kan. Een foto is eigenlijk een soort van advertentie! Je wilt gevonden worden en dat mensen blijven hangen op jouw datingsite profiel. Een sterke profielfoto is een foto waar jij jezelf positief uit.

Hoe maak je een goede dating profielfoto?
Om gevonden te worden, is het belangrijk om een goede dating profielfoto te maken van jezelf. Maar hoe ziet zo’n profielfoto voor op jouw datingsite profiel eruit?
1. Geef niet direct jezelf geheel bloot (letterlijk en figuurlijk)
2. Zorg ervoor dat er wat uitdaging in jouw foto zit
3. Neem een profielfoto waar alleen jij op staat (dus niet een groepsfoto)
4. Kies een foto die van goede kwaliteit is, dus geen onscherpe of slecht geknipte foto

Profieltekst moet passen bij je profielfoto
Je hebt nu als goed is een goed beeld van jouw profielfoto, maar om het helemaal af te maken is het belangrijk om een profieltekst eraan te koppelen. Zo kan je ervoor kiezen om een bijnaam te nemen bijv. troetelbeertje of tijgertje. Ben je niet zo van de bijnamen, dan willen wij je adviseren om een profieltekst te nemen dat staat voor duidelijkheid! Bijvoorbeeld jouw naam + jaartal dat je geboren ben. Doordat mensen vaak scannen naar leuke profielen, weten ze direct hoe oud je bent. Dit zorgt ervoor dat de kans op een goede match groter wordt!

Met deze datingtips kan het bijna niet meer mis gaan. Schrijf je nu in bij bijvoorbeeld lexa, relatieplanet of nieuwerelatie.nl

Jouw mening telt!

Share:

One Comment Leave a comment »

  1. dater
    11/04/2013 · 02:17

    goede kleuren (geen grauw) probeer te lachen meer foto's vergroot succes

    Reply »

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>