Tips voor een perfect datingsite profiel

Tips voor een perfect datingsite profiel

Internetdating maakt het mogelijk om singles te ontmoeten die je anders nooit zou hebben ontmoet en om een partner uit te zoeken die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Via internetdating is het zelfs mogelijk om verliefd te worden zonder dat je elkaar ooit in het echt hebt ontmoet.

Voordat er van dit alles sprake kan zijn, moet je wel eerst een datingsite profiel aanmaken. Een datingsite profiel opzetten lijkt helemaal niet moeilijk: een paar keer klikken en je bent klaar. Echter, zo eenvoudig is het niet om je profiel er perfect te laten uitzien. Ook al zal een perfect profiel er voor iedereen anders uitzien, er zijn toch een aantal richtlijnen die voor iedereen gelden. Wij hebben dan ook een lijst samengesteld met de belangrijkste tips die voor iedereen werken.

Neem er de tijd voor
Met online daten kan je veel tijd besparen, maar dat betekent niet dat je zoiets belangrijks als je datingsite profiel ook heel snel en gehaast kan opzetten. Besteed voldoende aandacht aan de vragenlijst, lees zorgvuldig elke vraag en geef eerlijke antwoorden. Denk niet te lang na over je antwoorden, maar zorg er wel voor dat je al je aandacht bij de vragenlijst houdt.

Wees eerlijk
Een datingsite vragenlijst is ontworpen om verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid vast te stellen die belangrijk zijn voor een succesvolle relatie. Er zijn geen goede of foute antwoorden, wel eerlijke antwoorden – je moet ervoor zorgen dat je de waarheid niet verdraait om jezelf beter te doen voorkomen. Als je opzettelijk valse antwoorden geeft om er beter uit te zien of om een slechte eigenschap te verdoezelen, word je gekoppeld aan mensen met persoonlijkheden die misschien wel botsen met de jouwe.

Wees grondig
De meeste datingsite vragenlijsten hebben naast een aantal verplichte vragen een heleboel andere vragen die je alleen hoeft te beantwoorden als je dat wilt. Een perfect datingsite profiel is zo gedetailleerd mogelijk, dus vul al die extra vragen in om zoveel mogelijk informatie over jezelf te geven. Of het nou is waar je van houdt of waar je niet van houdt, je favoriete eten of je eigenaardigheden – met al deze informatie kunnen anderen zich een beter beeld van jou vormen als persoon en als mogelijke partner.

Glimlach!
Een van de belangrijkste onderdelen van ieder datingsite profiel is de profielfoto. Let wel, een goede profielfoto is niet per se een foto waar je uitzonderlijk aantrekkelijk, mooi of sexy op staat. Het is eerder een foto waar je ontspannen, vriendelijk en benaderbaar op staat. Per slot van rekening wil je dat anderen naar jouw profielfoto kijken en denken: “die persoon wil ik graag leren kennen!”

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>