Tips voor veilig daten via online daten

Tips voor veilig daten via online daten

Veilig daten via gratis datingsites 

Om ervoor te zorgen dat jij met een veilig gevoel kan daten via een gratis datingsite, is het belangrijk om te weten dat er altijd een aantal risico’s zijn. Vanuit eigen ervaring wil ik je graag een paar interessante tips geven, zodat jij straks niet de dupe bent van buitenlandse bendes die via een neppe datingsite achter jouw geld aanzitten. Zoals eerder aangegeven vind je op deze datingsite vergelijken website alleen gratis datingsites die betrouwbaar zijn en waar u veilig en vooral gezellig op kan daten. Toch wil ik jou nog een paar tips geven waarop je moet letten, zodat je goed voorbereid bent in geval dat..

Gratis datingsites vergelijken

Tip 1: Geef je persoonsgegevens niet direct bloot
Dit betekent vooral dat het niet verstandig is om alles te vertellen over je jezelf en persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan telefoonnummer, huis adres en bank gegevens.

Tip 2: Betaal nooit een vliegticket of verblijfskosten
Het is in het verleden voorgekomen dat mensen vanuit het buitenland via een datingsite aan geld probeerde te komen om zo naar het ‘rijke’ Europa te kunnen komen. Bouw eerst langdurig een relatie online op, voordat je hem/haar gaat financieren met vliegtickets/verblijfskosten.

Tip 3: Neem nooit een lidmaatschap af via een persoon zelf
Het komt nog wel eens voor dat iemand zich voordoet als werknemer van een datingsite en vragen of je gebruik wilt maken van een speciale actie! Ze vragen jou dan geld te storten op een persoonlijke rekening en geven jouw hun woord dat jij de volgende dag van start kan gaan met een zeer goedkope lidmaatschap. De gratis datingsites die wij aanbieden zijn betrouwbaar, voorzien van actieve vrijgezellen en wordt goed onderhouden door de beheerders van de (gratis) datingsites.

Jouw mening telt!

Share:

One Comment Leave a comment »

  1. piet
    17/12/2013 · 00:06

    veilig daten bestaat niet, altijd risico

    Reply »

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>