Top 5 blunders bij daten

Top 5 blunders bij daten

Als je gaat daten is het belangrijk om een goede indruk achter te laten. Maar toch blijven mensen fouten maken tijdens het daten en om ervoor te zorgen dat jij deze blunders niet gaat maken, heb ik een ‘Top 10 blunders bij daten’ opgeschreven.

1. Alleen maar over jezelf praten
Tijdens een date is het de bedoeling om meer van elkaar te weten te komen. Praat daarom niet alleen over wat jij doet en wat jij van situaties vindt, maar vraag ook naar haar/zijn interesses en meningen.

2. Flirt tijdens je date niet met anderen
Hij of zij heeft een date met jou en jij met hem of haar. Ga tijdens je date dan ook niet flirten met iemand anders. Door te gaan flirten met een ander geef je als het ware aan dat je te weinig interesse hebt in hem of haar.

3. Blijf eerlijk in wat je doet qua werk of wat jouw mening is
Een veel gemaakte fout tijdens een date is dat je gaat overdrijven over je werk, hobby’s etc. Blijf eerlijk, want stel de date bevalt goed en jullie gaan vaker afspreken, dan wil je wel dat ze op jou als persoon is gevallen en niet een wanna be person.

4.  Houdt de handen tijdens de date thuis 😉
Tijdens een date wil je elkaar leren kennen en ervaren hoe de klik is. Voel aan tot hoe ver je kan gaan met het aanraken van je date. Het kan hem of haar afschrikken als je té handtastelijk bent tijdens je eerste paar dates.

5. Loop niet te hard van stapel
Geef hem of haar de ruimte en loop niet te hard van stapel. Zowel mannen als vrouwen houden van spanning en willen graag fantaseren over elkaar. Geef elkaar de ruimte en loop niet te hard van stapel. Probeer hem of haar niet direct de eerste avond het bed in te versieren, maar ga voor kwaliteit en leer elkaar kennen.

 

Algemene tips voor alle mannen: Be a gentleman!

Algemene tips voor alle vrouwen: Wacht niet altijd totdat de man het initiatief neemt.

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>