Voorbereiding eerste date

Voorbereiding eerste date

Hoe bereid ik mij voor op mijn eerste date?
Je hebt een leuke man of vrouw ontmoet, maar hoe kan jij je zo optimaal mogelijk voorbereiden op jouw eerste date? Hier lees je een aantal tips die jouw kunnen helpen om ervoor te zorgen dat jouw eerste date ook direct een succesvolle date wordt en er spoedig een tweede date volgt. Wellicht heb jij jouw date wel via een gratis datingsite of via een gratis datingsites vergelijken website gevonden. De eerste stap ik dan gezet! Je bent in contact gekomen met een leuke man of vrouw, maar dan..

Gebruik de volgende tips en ga goed voorbereid naar jouw eerste date!

Tip 1: Voorbereiding op voor de eerste date
Wil je ervoor zorgen dat jouw eerste date soepel verloopt? Dan is het heel erg belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Je hebt als goed is al enige tijd contact met hem of haar en heb je een aantal leuke gesprekken gehad. De voorbereiding op jouw eerste date is enorm belangrijk! Zorg ervoor dat je nog een keer zijn/haar hobby’s, interesses doorneemt, zodat je tijdens de eerste date een aantal leuke vragen kan stellen.

Tip 2: Bereid jezelf goed voor op de eerste date
Na dagen/weken/maanden met elkaar gesproken te hebben, komt dan toch eindelijk de eerste date eraan. Je staat op dat moment al met 1-0 voor, omdat het innerlijk en klein beetje uiterlijk (profielfoto) al hebben gezorgd voor een goede match! Hoe zorg je ervoor dat je bij de eerste ontmoeting direct weer een goede indruk achter laat? Dit kan je bereiken door het volgende te doen:

– Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet! Poets je tanden, zorg ervoor dat jij er tiptop uitziet..
– Laat merken dat je het leuk vindt om elkaar in het echt te zien..
– Maak een compliment over zijn/haar uiterlijk..
– Denk aan de gevoerde gesprekken, dit zorgt ervoor dat je minder gespannen bent..
– Neem het initiatief en doe een voorstel qua kroeg, restaurant of park..

Tip 3: Wees jezelf!
Één van de belangrijkste tips die ik je kan geven is.. ‘Wees jezelf’. Ga jezelf niet anders voordoen dan hoe je eigenlijk bent, hiermee houd jij jezelf voor de gek en de date. Dit zou betekenen dat je een investering doet in iets wat eigenlijk nooit een goede basis is van een nieuwe relatie. Hij of zij is gevallen voor je innerlijk, omdat jij zo bent..  Onthoud dit heel erg goed en verander jezelf niet om dan wel kans te maken.

Heel veel dateplezier en hopelijk heeft dit je iets kunnen helpen! Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar een goede voorbereiding kan het verschil maken!

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>