Voordelen lidmaatschap be2

Voordelen lidmaatschap be2

Een Premiumlidmaatschap bij datingsite be2: de voordelen van betalen voor een goede match
De voordelen van een gratis lidmaatschap bij datingsite be2 liggen voor de hand: je kunt gratis de persoonlijkheidstest doen en je ontvangt gratis jouw persoonlijke evaluatie en partneraanbevelingen. Dit geeft je de gelegenheid om te zien of online dating in het algemeen – en datingsite be2 in het bijzonder – iets voor jou is. Zodra je de persoonlijkheidstest hebt gedaan, kan je de profielen van andere leden bekijken en daarna besluiten of je verder wilt gaan met een be2-Premiumlidmaatschap. Maar waarom zou je betalen voor zo’n be2-Premiumlidmaatschap? Wij hebben een lijst van de belangrijkste voordelen samengesteld:

1. Alle dates hebben een prijskaartje
Zijn de beste dingen in het leven echt gratis? Liefde zou inderdaad niets moeten kosten, maar in werkelijkheid heeft iedere vorm van daten zijn prijs. Of het nu gaat om een nacht in een dure club of bar, waar je hoopt leuke singles tegen te komen, of om een etentje of een film tijdens een date die op niets uitloopt … wanneer je bezig bent met daten, zul je op een gegeven moment toch geld moeten uitgeven. Bij be2 weet je in ieder geval waarvoor je betaalt…

2. Succesgarantie
…per slot van rekening kunnen be2-Premiumleden vertrouwen op de succesgarantie. Leden die gedurende hun Premiumlidmaatschap met minder dan 10 matches berichten uitwisselen, kunnen een gratis verlenging van hun Premiumlidmaatschap aanvragen.

3. Profiteer van de volledige be2-beleving
Bepaalde be2-functies zijn alleen beschikbaar voor betalende Premiumleden. Om te profiteren van alle voordelen van de matchmakingdiensten van be2 heb je vroeg of laat toch een Premiumlidmaatschap nodig. Premiumleden kunnen het volledige profiel met foto’s van hun matches zien en berichten sturen naar andere leden.

4. Flexibele be2 Premiumlidmaatschappen
Of je nu het Premiumlidmaatschap wilt uitproberen met een proefabonnement, of een langer Premiumlidmaatschap wilt aangaan met een pakket van 3, 6 of 12 maanden, er is altijd een Premiumlidmaatschap dat aansluit bij jouw wensen. Voor de kortlopende abonnementen betaal je per maand de hoogste prijs, terwijl de totaalprijs het laagst is, omdat de looptijd slechts 3 of 6 maanden bedraagt. Aangezien de prijzen per land variëren en aan verandering onderhevig kunnen zijn, kunt u het beste inloggen om de actuele opties en kosten van het Premiumlidmaatschap te bekijken.

Jouw mening telt!

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>