Vrijgezel op valentijnsdag

Vrijgezel op valentijnsdag

Vrijgezel op Valentijnsdag

Uit onderzoek is gebleken dat de single Nederlander weinig moeite heeft met het single zijn op Valentijnsdag. Maar liefst 75% geeft aan geen problemen te zien. Maar waarom blijkt dan ook uit cijfers dat we op deze dag als single vooral het liefst thuisblijven? De beruchte dag van de liefde staat weer voor de deur. Valentijnsdag is beladen en door velen gezien als veel te commercieel. Desalniettemin is het een dag die iedereen bewust meemaakt. Zit je in een relatie? Dan wordt je wel geacht enigszins aandacht aan deze dag te besteden of als vrouw in ieder geval lichtelijk geïrriteerd te geraken als je lief niet op de proppen komt met een stel geurende rozen. Ben je single? Dan is er geen boekje met regels op na te slaan wat jij precies zou moeten doen. Want ben je geacht de eerste de beste date te vinden, al plukkend van een online datingsite of een donkere kroeg? Of moet jij aan jouw droomman of -vrouw toch kenbaar maken van jouw gevoelens via een brief of kaart (of diegene zelf single is laten we even buiten beschouwing)? Of moet jij sobbend op de bank klassieke films bekijken?

Gelukkig dan maar dat het ongeschreven boek over de single tijdens Valentijnsdag nog niet is gepubliceerd en jij als single vooral lekker mag doen wat jij wil! En de Nederlandse singles omarmen dit feit met open armen. Wil je lekker daten? De online datingsites staan voor je klaar met aantrekkelijke acties en anders kan je altijd naar een van de vele single evenementen. Ga jij je gevoelens uiten aan je grote liefde? Gewoon lekker doen. En mocht jouw ontvanger geen single zijn, anoniem iets sturen wordt nog altijd geaccepteerd. Kies jij ervoor om thuis te blijven? Dan ben je niet de enige. De singles in Nederland blijven op Valentijnsdag, in vergelijking met andere Europese landen, sneller thuis. Treuren wij dan echt om het single zijn? Dat is misschien ver gezocht. Feit is dat single zijn op Valentijnsdag niet als vreemd wordt beschouwd. We moeten de redenen waarschijnlijk meer zoeken in het weer (het is immers koud in februari) en de fantastische tv, film en serie pakketten die je tegenwoordig voor vrijwel geen geld in je huis kan hebben. Het ligt allemaal niet aan Valentijnsdag; er is gewoon geen reden om het huis uit te lopen.

Geniet dus van deze heerlijke dag! En wees je bewust van de no-go: daten met je ex. Alhoewel 5% van de Nederlandse singles dit blijkt te overwegen, er is ook zoiets als wanhopig zijn. En dat ben je als single niet.

Vrijgezel op valentijnsdag (80.00%) 4

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>