Vrouwen bepalen of een date succesvol wordt

Vrouwen bepalen of een date succesvol wordt

Vrouw bepaald hoe succesvol de date is!

Op gratisdatingsitesvergelijken.nl plaats ik met regelmaat leuke artikelen over dating of over de liefde! Onlangs kwam ik een leuk artikel tegen op de telegraaf en dat heeft mij aan het denken gezet. Uit onderzoek kwam naar voren dat 62% van de vrouwen ervan overtuigd is dat zij bepalen wat de uitkomst gaat worden van een date. Waar komt dit eigenlijk vandaan? De reden hiervan is dat vrouwen meer zelfvertrouwen hebben dan mannen en daarmee eigenlijk direct bepalen wat de uitkomst van een date gaat worden.

Zelfvertrouwen man vs vrouw

Onlangs heeft eDarling onderzoek gedaan naar het verschil tussen mannen en vrouwen als we spreken over ‘verleiden‘. Hieruit kwam naar voren dat vooral het zelfvertrouwen flink hoger ligt dan bij mannen, als we spreken over verleiden. Ruim 82% van de vrouwen zijn ervan overtuigd dat zij een goede indruk achter gelaten hebben, daar waar mannen op slechts 69% zit.

Een vervolgdate

Volgens onderzoek zegt 62% van de vrouwen dat zij bepalen of er een volgende date komt. Bij mannen ligt dit percentage rond de 41%. Hieruit kunnen we dan ook concluderen dat in veel gevallen de vrouw bepaald of de date doorgezet wordt en wat het vervolg gaat worden. Ik ben nu uiteraard erg benieuwd of dit ook het geval was bij jouw dates? Bepalen vrouwen inderdaad of een date succesvol is/gaat worden..

Waar komt dit eigenlijk vandaan?

Het antwoord is eigenlijk vrij simpel. Mannen zetten meestal de eerste stap voor een date, waardoor vrouwen voelen dat ze een machtspositie hebben en dus beslissen of er een vervolg komt. Ook kiezen vrouwen veel kieskeuriger hun date en bepalen zij dit op basis van meerdere factoren.

Conclusie is dus dat de vrouw bepaald of een date succesvol is!

Vrouwen bepalen of een date succesvol wordt (83.33%) 6

Share:

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>