Zoentips voor beginners

Zoentips voor beginners

Zoentips voor beginners

Bestaat zoiets als zoentips? Het antwoord hierop is ‘Uiteraard!’. Iedereen zoent op zijn of haar manier en dat maakt zoenen juist zo uniek. Doordat niet elke zoen hetzelfde is, maakt het zoenen juist iets wat jouw uniek maakt voor je partner of scharrel. Wil je beter worden in zoenen, dan zal tip nummer 1 zijn ‘Zoen hem of haar’. Dit lijkt heel erg makkelijk, maar voor veel mensen is de stap om iemand te zoenen juist moeilijk. Je bent onzeker of hij/zij het wel lekker vindt en of je het goed doet. Wij gaan jouw hiermee helpen, zodat jij straks een 10 haalt voor zoenen!

Zoen tip nummer 1
Heb je nog nooit gezoend of ben je hierin nog niet erg ervaren. Wees gerust, want het is te trainen. Je moet wel beseffen dat een echte zoen anders aanvoelt dan een ‘oefen zoen’. Zoen tip 1 is dan ook om jezelf op de hand of arm te zoenen. Hierdoor voel je het direct en kan je het zo goed mogelijk ervaren en zien waar je aan moet werken.

Zoen tip nummer 2
Ook kan je op een andere manier het zoenen oefenen. Je kan dit doen door bijvoorbeeld een perzik te gebruiken. Neem allereerst een hap van de perzik en dan kan je beginnen met het oefenen van een zoen. Verken vervolgens zachtjes de binnenkant van de perzik met je tong. Naast het oefenen, is het direct gezond voor je.

Zoen tip nummer 3 | Zoenen tijdens een date
Ben je nog single en wil je graag snel jouw zoen ervaring uitbreiden op een echt persoon. Dan kan jij je altijd gratis inschrijven bij bijvoorbeeld Lexa, Relatieplanet of nieuwerelatie.

Verzorg je lippen: Het fijnste tijdens zoenen zijn zachte en verzorgde lippen. Dit kan je bereiken door lipbalm te gebruiken.

Frisse adem: Iemand die uit zijn of haar mond stinkt staat eigenlijk al 1-0 achter. Poets daarom altijd 3x per dag jouw tanden. Daarnaast kan je gebruik maken van kauwgom of een smintje. Het is nog lekker ook!

Lichaamstaal: Hoe iemand naar je kijkt zegt heel erg veel hoe de zoen moet zijn. Zie je passie in haar of zijn ogen, dan kan een simpel kusje erg tegenvallen. Kijk daarom altijd goed hoe hij of zij naar je kijkt en stem dit af qua soort zoen.

De zoen: Het makkelijkste is om eerst zijn of haar onderlip zachtjes te zoenen, gebruik vervolgens subtiel je tong en doe vervolgens weer wat meer je lippen. Iedereen zoent anders, dus laat het ook een beetje afhangen van de persoon met wie je zoent. Belangrijkste tip hierin in: ‘steek niet je tong zo ver mogelijk in zijn of haar mond.

Kennelijk, de leukste manier om zoenen te leren is met behulp van je partner, maar deze online spel is ook een leuke manier om te leren zoenen.

Zoentips voor beginners (50.00%) 2

Share:

One Comment Leave a comment »

  1. 21/02/2014 · 16:09

    [...] Wil je meer lezen over zoentips? [...]

    Reply »

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>